Naši dragi partneri

Da bismo upotpunili Vaš prostor, otpočeli smo saradnju sa makedonskom kompanijom “Feydom” , koja se bavi izradom modernih garnitura za sedenje, predviđenih i za svakodnevno spavanje. U našem “Salonu za Ideje – LHC” možete pogledati i poručiti kompletan program “Feydom” garnitura.

 

Kako bi klijentima obezbedili dugoročan kvalitet i praktično rukovanje, “Feydom concept” zasniva svoje poslovanje na modularnim garniturama, koje nemaju nikakav mehanizam u sebi sklon propadanju ili kvarenju. U pitanju je sklapanje delova garniture kako bi se formirao ležaj za spavanje po principu lego kockica. Kao takav, vrlo je praktičan za rukovanje, ali i dugoročan. Uz veliki izbor elemenata, boja i materijala garantujemo Vam da ćete dobiti garnituru baš po svojoj meri.

 

Da bi pronašli garnituru baš za Vas, posetite nas u našem Salonu, ili pogledajte celokupnu ponudu “Feydom”-a na sajtu naših dragih partnera http://feydom.com/

Sa radom je počela nova Feydom aplikacija koja će Vam znatno pomoći u skalapanju Vaše nove garniture! Potražite je u Vašoj #AppStore ili #GooglePlay prodavnici.

Ukoliko Vas zanima ponuda za neki od naših proizvoda, slobodno nas kontaktirajte putem ove forme.

Adresa: Višnjicka 25, Beograd

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Powered by Salon za ideje - LHC

  • LHC Salon Facebook
  • Instagram Social Icon